Bedrijfslogo Laten Ontwerpen

Wil jij je doelgroep in staat stellen om zich met je bedrijf te identificeren?

Slider

Bedrijfslogo laten ontwerpen

Bij Interbright ben je aan het juiste adres voor een op maat ontworpen bedrijfslogo. Wij denken met je mee en kunnen in elke wenselijke stijl een logo opstellen dat aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten en doelgroep. Hiervoor gebruiken wij bewezen marketingkennis en koppelen dit aan onze creativiteit. Ontdek wat het uitbesteden van een logo laten maken bij Interbright je kan opleveren. Met andere zaken zoals het ontwerp van een tijdschrift, flyers, roll-up banners , verpakkingen en etalagemateriaal kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Bedrijfslogo laten ontwerpen | Naast bedrijfslogo laten ontwerpen kun je bij ons ook terecht voor het laten maken van promotassen, mokken, offerte- en presentatiemappen , tijdschrift, roll-up banners , verpakkingen en werksweaters .

Kosten bedrijfslogo laten ontwerpen

De kosten voor een bedrijfslogo laten ontwerpen zijn vooral afhankelijk van de de te gebruiken technieken, maar ook of je zelf al ideeën in gedachten  hebt. Een bedrijfslogo laten ontwerpen kost gemiddeld € 349,00. Dit is inclusief een verdiepend gesprek op locatie. Wij stellen 3 concepten op. Wij kunnen dan nog vervolgens diverse wijzigingen uitvoeren. Ook kan het bedrijfslogo in alle diverse gewenste bestandsformaten worden uitgewerkt.

Wil je meer weten over bedrijfslogo laten ontwerpen?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Neem contact op

 

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen bedrijfslogo laten ontwerpen. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een branding, huisstijl, webdesign of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.