Flyer laten ontwerpen

Wil jij een flyer die de aandacht van de lezer trekt?

Slider

Flyer laten ontwerpen

Een flyer is een uitstekend communicatiemiddel om je doelgroep te informeren. Je kunt hierin laten zien wat je sterke punten zijn en welke diensten of producten  je te bieden hebt. Je wilt per slot van rekening dat de lezer overtuigd is van de toegevoegde waarde van je dienst of product. Daarnaast wil je dat hij met jou in zee gaat in plaats van met de concurrent. Dit bewerkstelligen we door verder te gaan dan alleen het mooi grafisch te ontwerpen. Door onze marketingachtergrond weten we ook wat er tekstueel nodig is en hoe de flyer het beste ingedeeld kan worden, waardoor het de aandacht van de lezer trekt. Met andere zaken zoals het ontwerp van posters, reclamebanners, product verpakkingen en auto bestickering kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

flyer laten maken

Kosten flyer laten ontwerpen

De kosten voor een flyer laten ontwerpen zijn voornamelijk afhankelijk van de complexiteit, maar ook of je zelf de afbeeldingen en teksten aanlevert. Verder moet het ontwerp ook aansluiten bij je huisstijl, waardoor het aansluit bij je corporate branding en herkenbaar is bij je klanten. Heb je zelf geen afbeeldingen, huisstijl of teksten? Geen probleem, wij kunnen je hierbij helpen! Flyers laten ontwerpen kan al vanaf € 149,00.(ex. btw).

Wil je meer weten over flyers laten ontwerpen?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?


Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen flyers ontwerpen. Wij vertalen wensen en ideeën naar  concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een huisstijl, branding, webdesign of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.

 

koffer elmex2