Grafisch Ontwerper

Wil jij creatieve oplossingen die je product of dienst onderschrijven?

Slider

Grafisch ontwerper

Bij Interbright ben je aan het juiste adres voor een grafisch ontwerper. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel toonaangevende nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Hiervoor gebruiken wij bewezen marketingkennis en koppelen dit aan onze creativiteit. Wij denken met je mee en bieden inzicht in alle middelen die jouw dienst, bedrijf, concept of product kunnen versterken. Hierdoor maken wij de mooiste ontwerpen die commercieel overtuigen en je bedrijfsdoelstellingen onderstrepen. Dit kan in de vorm van een branding, huisstijl, webdesign of promotioneel drukwerk.

test

Branding en huisstijl

De branding en huisstijl zijn essentiële onderdelen van je visuele identiteit. Ze geven de kernwaardes weer waar je organisatie of bedrijf voor staat en waarborgen je consistentie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze grafisch ontwerper ontwerpt sterke visuele identiteiten met een onvergetelijk ontwerp, zodat de boodschap duidelijk wordt overgebracht. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijf is, de impact van een sterke visuele identiteit is universeel.

Design op maat
Wannneer je met ons in zee gaat, dan starten we met een verdiepend gesprek om je organisatie of bedrijf te begrijpen. Aan de hand van deze informatie maakt onze grafisch ontwerper een reeks concepten. Vervolgens schaven we elk onderdeel van de visuele identiteit naar wens bij. Met onze hulp vormt jouw visuele identiteit de basis voor alle communicatie uitingen. Wil je meer weten over huisstijl en branding of over grafisch ontwerper? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Ondanks dat we in een digitaal tijdperk leven, blijft gedrukte media een cruciaal onderdeel van de totale merkbeleving. Van een concept rond een merchandise tot de uitwerking van reeds bestaande plannen, geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze grafisch vormgever en ontdek wat wij voor jouw kunnen betekenen.

 

koffer elmex1
Mockup Majestic

Webdesign

Gebruiksvriendelijkheid online en tevens visueel opvallen? Die combinatie maken we zonder meer. Interbright gaat de uitdaging graag met je aan voor een aansprekend webdesign dat gebruiksvriendelijk en conversiegericht is.

Bij een goede website hangt de tekst, vormgeving en techniek erg met elkaar samen. We hebben alles onder één dak, waardoor we de controle houden over alle aspecten van online design. Naast een grote dosis creativiteit en goede technische kennis, moet de gekozen uitstraling ook passen bij jouw organisatie of bedrijf. Aan de hand een gesprek en gecoördineerd door jouw contactpersoon leveren wij het totaalpakket voor je webdesign. Zo kunnen we een website ontwerpen die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen.