Huisstijl laten ontwerpen

Wil jij een goed doordachte huisstijl met een onderscheidend vermogen?

Slider

Huisstijl laten ontwerpen

Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig. Het is immers de eerste indruk die (potentiële) klanten van je krijgen en ze zullen je daarnaast ook beter herkennen. Bij ons valt onder het vormgeven van een huisstijl het logo, briefpapier, envelop, visitekaartje en een volledige styleguide. Wij houden rekening met jouw wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf actief is. Met andere zaken zoals het ontwerp van een tijdschrift, banieren, reclamebanners, product verpakkingen en vloerstickers kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Huisstijl take charge

Kosten huisstijl laten ontwerpen

De kosten voor huisstijl laten ontwerpen zijn vooral afhankelijk van de complexiteit, maar ook of je zelf al ontwerpen in gedachten hebt. Een complete huisstijl laten ontwerpen kost gemiddeld €499,-. Dit is inclusief logo, briefpapier, envelop, visitekaartje en een volledige styleguide.

Wil je meer weten over huisstijl laten ontwerpen?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?


Neem contact op

 

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen huisstijlen ontwerpen. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een huisstijl, webdesign, branding of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.

 

koffer elmex2