Huisstijl ontwerper

Wil jij een goed doordachte huisstijl met een onderscheidend vermogen?

Slider

Huisstijl ontwerper

Bij Interbright ben je aan het juiste adres voor een huisstijl ontwerper. Elk bedrijf heeft een representatieve huisstijl nodig. Het is immers de eerste indruk die (potentiële) klanten van je krijgen en ze zullen je daarnaast ook beter herkennen. Bij ons valt onder het ontwerpen van een huisstijl het briefpapier, logo, visitekaartje, envelop en een complete styleguide. Wij houden rekening met jouw wensen, je eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin jouw bedrijf actief is. Met andere zaken zoals het ontwerp van een brochure, banieren, reclamebanners, menukaarten en vloerstickers kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Huisstijl take charge

Kosten huisstijl laten ontwerpen

De kosten voor huisstijl laten ontwerpen zijn vooral afhankelijk van de complexiteit maar ook of je zelf al ontwerpen in gedachten hebt. Een complete huisstijl laten ontwerpen door huisstijl ontwerper kost gemiddeld € 449. Dit is inclusief briefpapier, logo, visitekaartje, envelop en een complete styleguide.

Wil je meer weten over huisstijl ontwerper?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

 

Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Bij Interbright kan je voor veel meer dan alleen een huisstijlen terecht. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een webdesign, branding, huisstijl of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen. 

 

koffer elmex1