Logo Laten Maken

Wil jij je doelgroep in staat stellen om zich met je bedrijf te identificeren?

Slider

Logo laten maken

Bij Interbright ben je aan het goede adres voor een op maat gemaakt logo. Wij denken met je mee en kunnen in elke gewenste stijl een logo opstellen dat aansluit op jouw bedrijfsactiviteiten en doelgroep. Hiervoor gebruiken wij bewezen marketingkennis en koppelen dit aan onze creativiteit. Met andere zaken zoals het ontwerp van een tijdschrift, stoepborden, afsprakenkaartjes, verpakkingen en etalagemateriaal kunnen wij je natuurlijk ook van dienst zijn!

Kosten logo laten maken

De kosten voor het laten maken van een logo zijn vooral afhankelijk van de complexiteit van het logo, maar ook of je zelf al ideeën in gedachten hebt. Een logo laten maken kost gemiddeld € 299,00. Dit is inclusief een informatief gesprek op locatie.

Wil je meer weten over logo laten maken?
Of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Neem contact op

Promotioneel drukwerk

Wij doen veel meer dan alleen logo's maken. Wij vertalen wensen en ideeën naar concrete grafische uitingen voor zowel vooraanstaande nationale en internationale klanten als kleine lokale ondernemers. Van een concept in de vorm van een webdesign, huisstijl, branding of promotioneel drukwerk tot de uitwerking van reeds bestaande plannen. Geen opdracht is te gek en meedenken zit ons bloed. We gaan dan ook graag met je in gesprek om een plan van aanpak te bepalen.